Subscribe to RSS Feed

Книга програмиране – C#, Java – от Светлин Наков

Share

В тази секция ще публикуваме линкове към безплатни книги за програмиране.

Книга “Въведение в програмирането със C#”

Книгата “Въведение в програмирането със C#” е прекрасен самоучител по програмиране за начинаещи, разработен от екип софтуерни инженери под ръководството на д-р Светлин Наков. Разпространява се безплатно.

Безплатната C# книга включва всичко по-важно за програмирането и за езика C#: от променливи, програмна логика, масиви и цикли, до структури от данни и алгоритми, рекурсия, качествен програмен код, алгоритмично мислене и решаване на задачи, класове, обекти, ООП, изключения, текстообработка, файлове.

Ако искате да учите сериозно C# и .NET програмиране, ви препоръчваме тази обучителна програма за .NET разработчици:

C# програмист: C# курсове, уроци
и цялостна обучителна програма

Книга “Въведение в програмирането с Java”

Книгата “Въведение в програмирането с Java” е безплатен учебник по програмиране за начинаещи Java разработчици, написана от  д-р Светлин Наков и екип опитни Java инженери.

Безплатната Java книга съдържа всичко, което ви трябва, за да стартирате с Java програмирането: среди за разработка, Java SDK, Eclipse, променливи, програмна логика, типове данни, изрази, цикли, масиви, конзолен вход и изход, бройни системи, методи, рекурсия и рекурсивни алгоритми, обекти, ООП, текстови файлове, тесктообработка, стрингове, списъци, дървета, графи, хеш-таблици и решаване на алгоритмични и състезателни задачи по програмиране.

Ако искате да учите сериозно Java програмиране, ви препоръчваме тази обучителна програма за Java, Java EE и Spring разработчици:

Java програмист: Java курсове, уроци
и цялостна обучителна програма

5 Responses to Книга програмиране – C#, Java – от Светлин Наков

  1. svetoslava on 28/07/2012 at 3:16 pm

    Как да се сдобием с книгите на Светлин Наков,и ако искаме да караме всички възможни курсове при вас ,като начинаещи,какво трябва да направим,за да се запишем?

  2. Дарена Иванова on 08/03/2016 at 3:46 pm

    Възможно ли е да се поръчат от някъде книгите?

  3. Илияна on 10/04/2016 at 9:25 pm

    Благодаря Ви много!

Leave a Reply

Your email address will not be published.