Subscribe to RSS Feed

Курс програмиране – C#, .NET, Java, PHP, SQL, HTML, CSS

Share

В този сайт ще намерите най-сървеменните специализирани курсове по програмиране. Предлагаме безплатно широка гама от обучения, самоучители, уроци и видео за програмиране и разработка на софтуер.

Курсове по програмиране

Препоръчваме ви следните безплатни курсове по програмиране, разработка на софтуер и софтуерни технологии:

Курс HTML и HTML5: Разработка на уеб приложения и уеб сайтове (Web Front-End Development) – уроци по уеб програмиране

В курса web front-end development се изучават съвременните уеб технологии, техники и инструменти за създаване на уеб сайтове с HTML, CSS, HTML5, JavaScript, PhotoShop и внедряването им във водещи content management системи (CMS) като WordPress и Drupal. Курсът е напълно безплатен и предлага видеоуроци по HTML и уеб: курс HTML, CSS, HTML5 и JavaScript. Това е прекрасен курс по програмиране за уеб front-end разработчици.

Курс “мобилни приложения” – Разработка на мобилни приложения за Android, iPhone, Windows Phone и Cross Platform Development – курс програмиране за мобилни устройства

Курсът по разработка на мобилни приложения за Android, iPhone, Windows Phone и междуплатформени приложения с PhoneGap обхваща принципите и технологиите за изграждане на приложения за мобилни телефони и таблети за всички водещи (към 2011 г.) платформи за smart-phones / tablets. Курсът по програмиране за мобилни устройства започва с техники, библиотеки, frameworks и инструменти за изграждане на мобилни приложения с уеб front-end технологиите. В началото се изучават HTML5, JavaScript, jQuery, jQuery Mobile и PhoneGap, а след това се преминава към останалите платформи (iOS / iPhone / iPad, Android, WP7). За повече информация разгледайте сайта на курса по разработка на мобилни приложния.

Училищна академия за софтуерни инженери (академия за програмисти) – безплатни уроци по програмиране

Училищната академия за софтуерни инженери предоставя безплатни курсове, уроци и обучения по програмиране и софтуерни технологии за ученици от средните училища. Всеки месец академията организира трудневна сбирка (среща), на която се изучава конкретна софтуерна технология, например C# и ООП, LINQ, бази дани, SQL и ORM, софтуерно инженерство, работа със сорс контрол системи, сървъри за работа по софтуерни проекти в екип, уеб технологии, HTML, HTML5, CSS, CSS3, JavaScript, jQuery, AJAX, JSON, REST, ASP.NET, ASP.NET MVC, WPF и Silverlight. Ако ви трябват “курс програмиране” или “уроци програмиране”, запишете се в училищната академия безплатно.

Академия за софтуерни инженери: практически курсове по C# и .NET програмиране

Академията по разработка на софтуерни приложения и системи провежда задълбочени безплатни курсове по програмиране със C# и .NET. Предлага се безплатен курс по C#, безплатен курс по .NET, курс по QA и други технологии.

Курс C# програмиране

Безплатният курс по програмиране на C# с .NET Framework обхваща основите на програмирането: език C#, променливи, типове данни, програмни конструкции, масиви, цикли, ООП, стрингове, алгоритми, структури данни, класове, обекти, решаване на задачи, качествен програмен код. Курсът дава уроци по програмиране на C#, видео лекции, книги, статии, презентации и самоучители.

Научете повече за професията C# програмист 

Курс PHP програмиране

За феновете на PHP и MySQL имаме прекрасен курс и цялостна обучителна програма по уеб програмиране и разработка на уеб приложения с PHP и MySQL. Курсът по PHP програмиране е напълно безплатен и включва безплатни PHP видеоуроци.

Научете повече за професията PHP програмист .

Курс програмиране

Трябва ви курс по програмиране, който не можете да намерите. Прегледайте внимателно срещите от училищната академия за софтуерни инженери. В нея всеки месец се провежда курс по програмиране – безплатно и без анагажименти. Вече имаше C# курс, SQL курс, HTML курс, курс уеб програмиране, game development курс, C++ курс и скоро очакваме PHP курс. Всички курсове по програмиране в училищната академия са записани като видеоуроци и може да си ги гледате от сайта на училищната академия за курсове и уроци по програмиране.

Уроци програмиране

Всички наши курсове се записват и лекциите се предлагат безплатно като видеоуроци по програмиране. Имаме стотици гигабайти видео-уроци по програмиране на български език: C#, .NET, C++, PHP, ASP.NET, HTML5, …

4 Responses to Курс програмиране – C#, .NET, Java, PHP, SQL, HTML, CSS

  1. […] Курсове, уроци и обучения по програмиране – безплатно! Блог за безплатни курсове и обучения по програмиране и разработка на софтуер, видеоуроци, лекции, книги, презентации, уроци, самоучители и статии за програмиране курс програмиране […]

  2. Svetlin Nakov on 19/09/2011 at 10:37 am

    Скоро започва нов сезон на обученията по програмиране. По програмата “академия за софтуерни инженери” за новия сезон 2011/2012 ще бъдат приети за безплатно обучение в курс по C# и .NET Framework 300 души (10 групи по 30 участника). В началото всички ще учат основи на C# и основи на програмирането. Нашият C# курс е 3 месеца (3 части по 1 месец). В C# курс част 1 се учат променливи, конструкции за управление и цикли. В C# курс част 2 се учи рекурсия и ООП. В C# курс част 3 се учат структури от данни, алгоритми и качесто на кода. За повече информация вижте официалния сайт на академията за програмисти: безплатен C# курс, обучение по .NET програмиране и работа.

  3. valentina on 19/09/2011 at 9:39 pm

    iskam da zapo4na njkakav besplaten kurs na obu4eni s zel da si namerj rabota

Leave a Reply

Your email address will not be published.